Installatietechniek, energiebeheersing en rioolservice

E-mailen Bellen

GARANTIE CONSUMENT

Verzekerd van service, kwaliteit en vakmanschap

De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek. Staat ú er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er onderhand op is aangesloten? Dat de cv-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert en zelfs zou kunnen ontploffen? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen. Veiligheid is nog maar één aspect. Comfort is niet minder belangrijk. Een deskundig aangelegde installatie - of dat nu gas, water of elektriciteit is - maakt uw leven een stuk plezieriger. De UNETO-VNI installateur beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. Of om energie te besparen. Die vakman die u in huis haalt, kent de laatste technieken. Want op de terreinen waar de UNETO-VNI leden actief zijn, gebeurt nogal wat.

Technisch Installatiebedrijf Dietvorst beschikt over de vereiste erkenningen voor gas, water en CV. Wij leveren onder UNETO-VNI consument voorwaarden. Als consument bent u bij een UNETO-VNI installateur beter beschermd door de gehanteerde voorwaarden.

klik op UNETO-VNI logo voor de homepage.

Aan alle leden van UNETO-VNI – installateurs, detaillisten en reparateurs -  worden hoge eisen gesteld. Zo hanteren wij duidelijke leveringsvoorwaarden. In samenspraak met de Consumentenbond is de Geschillenregeling Elektro en de Geschillencommissie Installerende bedrijven (www.degeschillencommissie.nl) in het leven geroepen, zodat wij u altijd een goede service kunnen bieden. Belangrijk daarbij zijn de wettelijke regels bij consumentenkoop en de afstemming daarover met fabrikanten- en consumentenorganisaties.

 

­