Installatietechniek, energiebeheersing en rioolservice

E-mailen Bellen

Geachte Relatie,

Zoals u vast vernomen heeft zijn er wijzigingen in de wetgeving geweest voor het plaatsen en onderhouden van gasverbrandingstoestellen. Veel installatiebedrijven zijn daarom gestopt met het onderhouden van cv-ketels, geisers en andere gasverbrandingstoestellen. Al deze toestellen moeten wel onderhoud hebben, de bedrijven die wel onderhoud blijven uitvoeren aan deze toestellen worden dan ook overbelast met aanvragen en storingen.

Wij als Technische Installatie Bedrijf Dietvorst doen al jaren onderhoud aan uw gasverbrandingstoestellen en wij zullen dit ook blijven doen. Om aan de wetgeving te voldoen moeten er veel extra kosten gemaakt worden, deze kosten zouden aan u als klant moeten worden door berekent. Aan de nieuwere cv-ketels en geisers enz, worden ook steeds hogere eisen gesteld. De kwaliteit van het gemiddelde toestel is dan ook behoorlijk verbeterd in de laatste jaren. Wij vernemen dan ook dat het interval tussen de controle bezoeken best wat groter zou mogen zijn.

Wij als Installatie Bedrijf Dietvorst hebben deze ontwikkelingen op de voet gevolgd. De extra kosten voor de wijziging in de wetgeving voor de gasverbrandingstoestellen en het aanpassen van het onderhoudsinterval kunnen nagenoeg met elkaar verrekend worden als wij uw toestel niet 1x in de 12 maanden maar 1x in de 18 maanden komen onderhouden. Uw factuur is wel hoger dan vorig jaar, maar de serviceperiode wordt 6 maanden langer dan vorig jaar.

Het onderhoudsinterval voor warmtepompen in combinatie met een cv-ketel wordt gezet op 24 maanden.

Wij vertrouwen er op u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd met betrekking tot de wijzigingen in ons onderhoud-service abonnementen.

Hoogachtend,

M.A.Dietvorst

­