Installatietechniek, energiebeheersing en rioolservice

E-mailen Bellen

Zonnepanelen

Bespaar energie en geld met zonnepanelen

Ook als het gaat om systemen voor het duurzaam opwekken van stroom leveren wij hoogwaardige totaaloplossingen.

Voor alle componenten geldt: Made in de EU, volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. De opbrengst van onze zonnepanelen ligt aantoonbaar hoger. Bovendien loopt de opbrengst van de meeste panelen na verloop van tijd terug. Met een systeem van Dietvorst heeft u harde garanties.

Op onze toppanelen krijgt u 30 (!) jaar garantie op het product zelf én op het vermogen. Dus een gegarandeerd hogere opbrengst en maximaal rendement op uw investering.

Nieuwe generatie zonnepanelen
De nieuwe generatie zonnepanelen die wij gebruiken zijn voorzien van dubbelglas in plaats van een kunstof achterzijde. Deze zonnepanelen lopen voorop in de ontwikkeling van deze zogenaamde glas-glaspanelen. Deze modules zijn veel robuuster en veel beter bestand tegen alle soorten slijtage en omgevingscondities. Het resultaat: maximale betrouwbaarheid en een tot 33 procent langere levensduur. U krijgt maar liefst 30 jaar garantie op de panelen zelf én op het vermogen van de panelen. U heeft dus een gegarandeerd rendement.

De zon is onze meest duurzame energiebron

25% hogere opbrengst
De volledig glazen opbouw van de nieuwe-generatie zonnepanelen zorgt ervoor dat de platen hermetisch zijn afgesloten. Hierdoor laten de panelen geen vocht door, iets wat wel kan optreden bij standaardpanelen die gedeeltelijk uit folie bestaan. Ook kunnen ze vier keer meer gewicht aan dan de zogenaamde glas-foliepanelen. De nieuwe-generatie zonnepanelen leveren gegarandeerd een 25 procent hogere opbrengst en de levensduur neemt met 33 procent toe. Bij veel zonnepanelen neemt de opbrengst na verloop van tijd – en zeker na tien jaar – significant af. Bij onze panelen blijft het rendement ook na tien jaar nog hoog. De maximale vermogensafname per jaar is vastgelegd in de garantievoorwaarden.

Bij het samenstellen van uw Zonnestroomsysteem kunt u kiezen voor de superieure glas-glaspanelen, of voor de scherp geprijsde glas-foliepanelen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

­